Drie jongens aangehouden wegens heling

woensdag 19 juli 2017

Uitgeest - Op dinsdagavond kon de politie drie jongens van en 16 en 17 jaar uit Heemskerk en Uitgeest aanhouden wegens heling van gestolen bromfietsen en onderdelen.

 

De zaak kwam aan het rollen toen bromfietsonderdelen op internet te koop werden aangehouden. De onderdelen werden herkend door/namens de eigenaar waarvan ze waren gestolen. Via internet werd een afspraak gemaakt met de verkopende partij. Dit leidde naar een loods aan de Weeg in Uitgeest.

In een loods vond de politie zeven bromfietsen (waarvan een aantal aanwijsbaar van diefstal afkomstig) en veel onderdelen zoals motorblokken, bromfietskappen, windschermen, sturen, stuurpennen, uitlaten en buddyseats. Ook werd een luchtdrukwapen gevonden. Alles werd in beslag genomen.

Ter plaatse trof de politie de drie verdachten. Zij werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. In verband met hun minderjarigheid, werden de ouders in kennis gesteld.

De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de goederen.

2017150094

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oost-Graftdijk | 112 alarmeringen Oost-Graftdijk | Goedkoop Tanken in Oost-Graftdijk | Supermarkten in Oost-Graftdijk | Weerbericht Oost-Graftdijk